• Χωρίς απόθεμα
Στρώμα Comfort Dual 10
search
  • Στρώμα Comfort Dual 10
  • Στρώμα Comfort Dual 10

Comfort Dual 10

€1,295.00

Το στρώμα Comfort Deluxe Dual 10 της σειράς Dolce Vita είναι εμπνευσμένο από την αριστεία του «Made in Italy» και του ιταλικού τρόπου ζωής. Ο συνδυασμός υλικών όπως το Memoform, το Elioform και το Eliosoft, μαζί με το εκλεπτυσμένο και καινοτόμο ύφασμα Viscose Outlast®, παρέχουν μια μέτριας σκληρότητας στήριξη σε ύψος 25cm. Η τεχνολογία Dual Core εξασφαλίζει την τέλεια άνεση για ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Size
Quantity
Χωρίς απόθεμα

Ύψος: 25cm

Το θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast ®, δημιουργεί ένα τέλειο μικροκλίμα κατά τη διάρκεια της νύχτας με πολύ απαλή υφή. Το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο και πλένεται εύκολα.

Η στρώση Memoform προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και χαλάρωσης. Οι Super Soft ίνες παρέχουν μια αίσθηση ευεξίας, βελτιώνοντας την αίσθηση της άνεσης κατά τον ύπνο.

Η τεχνολογία Dual Core προσφέρει δύο διαφορετικά επίπεδα στήριξης απλά περιστρέφοντας τους πυρήνες του στρώματος. Η μέτρια πλευρά προσφέρει μια άνετη και ανατομική στήριξη, χάρη στην στρώση Memoform (5cm). Ενώ η μέτρια σκληρή πλευρά προσφέρει  μια πιο σταθερή στήριξη.

Η στρώση από Eliosoft (17cm) παρέχει ιδανική υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη και θα κρατήσει την πλάτη στη σωστή θέση. Χάρη στην μικροκυτταρική δομή υψηλής πυκνότητας, το στρώμα παρέχει μια απαλή άνεση που συνδυάζει την ελαστικότητα και την διαπνοή. 

Magniflex
MCOMFO3825IT090X190

Data sheet

Εγγύηση
12 Χρόνια
Ύψος
25
Σκληρότητα
Μέτριο
Comments (3)
Grade