• -30%
  • Χωρίς απόθεμα
Στρώμα Comfort Dual 10
search
  • Στρώμα Comfort Dual 10
  • Στρώμα Comfort Dual 10

Comfort Dual 10 Soft

1.295,00 €
906,50 € Έκπτωση 30%

Το στρώμα Comfort Dual 10 Soft, της συλλογής Dolce Vita, είναι εμπνευσμένο από την αριστεία του «Made in Italy» και του ιταλικού τρόπου ζωής. Ο συνδυασμός υλικών όπως το Memoform, το Elioform και το Eliosoft, μαζί με το εκλεπτυσμένο και καινοτόμο ύφασμα Viscose Outlast®, παρέχουν μια μέτριας σκληρότητας στήριξη σε ύψος 25cm. Η τεχνολογία Dual Core εξασφαλίζει την τέλεια άνεση για ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Διαστάσεις
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Το στρώμα Comfort Dual 10 Soft, της συλλογής Dolce Vita, είναι εμπνευσμένο από την αριστεία του «Made in Italy» και του ιταλικού τρόπου ζωής. Ο συνδυασμός υλικών όπως το Memoform, το Elioform και το Eliosoft, μαζί με το εκλεπτυσμένο και καινοτόμο ύφασμα Viscose Outlast®, παρέχουν μια μέτριας σκληρότητας στήριξη σε ύψος 25cm. Η τεχνολογία Dual Core εξασφαλίζει την τέλεια άνεση για ζευγάρια με διαφορετικές προτιμήσεις.

A. Το θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast ®, δημιουργεί ένα τέλειο μικροκλίμα κατά τη διάρκεια της νύχτας με πολύ απαλή υφή. Το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο και πλένεται εύκολα.

B. Η στρώση Memoform προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και χαλάρωσης. Οι Super Soft ίνες παρέχουν μια αίσθηση ευεξίας, βελτιώνοντας την αίσθηση της άνεσης κατά τον ύπνο.

C. Η τεχνολογία Dual Core προσφέρει δύο διαφορετικά επίπεδα στήριξης απλά περιστρέφοντας τους πυρήνες του στρώματος. Η μέτρια πλευρά προσφέρει μια άνετη και ανατομική στήριξη, χάρη στην στρώση Memoform (5cm). Ενώ η μέτρια/σκληρή πλευρά προσφέρει μια πιο σταθερή στήριξη.

D. Η στρώση από Eliosoft (17cm) παρέχει ιδανική υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη και θα κρατήσει την πλάτη στη σωστή θέση. Χάρη στη μικροκυτταρική δομή υψηλής πυκνότητας, το στρώμα παρέχει μια απαλή άνεση που συνδυάζει την ελαστικότητα και την διαπνοή. Υλικά:

Viscose: Προερχόμενη από κυτταρίνη, η βισκόζη είναι μια μαλακή ίνα υψηλής τεχνολογίας με μεταξένια υφή. Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαλύει την υγρασία, ενθαρρύνοντας την εφίδρωση των στρωμάτων και των μαξιλαριών.

Outlast: Το OUTLAST® είναι ένα θερμορυθμιστικό ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για στις διαστημικές στολές των αστροναυτών. Η τεχνολογία που περικλείεται στο εσωτερικό χρησιμοποιεί υλικά αλλαγής φάσης. Δηλαδή στο εσωτερικό του υπάρχουν εκατομμύρια σφαίρες φτιαγμένες με ειδικό κερί που λιώνει σε θερμοκρασία 36 βαθμών. Μόλις η θερμοκρασία του σώματος αρχίζει να αυξάνεται, η τεχνολογία μπαίνει σε δράση, απορροφώντας την περίσσεια θερμότητας. Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι μπάλες μέσα στο υλικό αρχίζουν να στερεοποιούνται και απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη θερμότητα. Έτσι, η ιδανική θερμοκρασία παραμένει σταθερή και αυξάνει την κανονικότητα του ύπνου σας.

Magnifoam: Το Magnifoam είναι ένα υλικό με μικροκυτταρική δομή υψηλής πυκνότητας. Προσφέρει βέλτιστη στήριξη, ελαστικότητα και διαπνοή. Χάρη στη διαφορετική μοριακή του σύνθεση, διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Magnifoam Eliosoft για μαλακή στήριξη και Magnifoam Elioform για στιβαρή στήριξη, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου.

Memoform: Το Memoform είναι το πιο ανατομικό από όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των στρωμάτων και έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο κατασκευής. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας, ενώ ένα άτομο κοιμάται, και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.
Ύψος: 25cm

Εγγύηση: 12 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του στρώματος.

Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας: Δοκιμές και μελέτες που έγιναν για την εργονομία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων τους.

Magniflex
MCOMFO3825IT090X190

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
12 Χρόνια
Ύψος (cm)
25
Σκληρότητα
Μέτριο
Σχόλια (3)
grade