Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία Magniflex βασίζεται σε τέσσερις βασικές αξίες: την εξαιρετική ξεκούραση, τη σημαντικότητα της ευημερίας, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός μοναδικού ονείρου: προσφέροντας ξεκούραση που δεν είναι μόνο άνετη, αλλά βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής που είναι ισορροπημένη με το κοινό περιβάλλον.

Προέλευση
Τη δεκαετία του '60 ο Giuliano Magni δημιούργησε τα πρώτα του στρώματα σε ένα μικρό εργαστήριο. Ήταν η αρχή ενός ταξιδιού που αργότερα μετατράπηκε σε επανάσταση. Στην Πράτο, την παγκόσμια πρωτεύουσα υφασμάτων, η εξελιγμένη χειροτεχνία συνδυάστηκε με τις πιο καινοτόμες ιδέες για ξεκούραση και ευεξία Έκτοτε, η Magniflex βοηθάει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους να κοιμούνται καλύτερα, χάρη στις λύσεις και τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες άνεσης, χαλάρωσης και υγείας. Κατά τη διάρκεια περισσοτέρων από 60 ετών, το πάθος για έρευνα και οι σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία, στο σχεδιασμό και στα υπερσύγχρονα συστήματα παραγωγής μετέτρεψαν το όνομα Magniflex σε παγκόσμιο συνώνυμο της άνεσης και της ευεξίας.

Ανάπτυξη

60's - 80's
Από την αρχική παραγωγή στρωμάτων στο εργαστήριο στο Prato, η παραγωγικότητα αυξήθηκε σε 1000 στρώματα την ημέρα.

Η δεκαετία του '90
ξεκινά η κατάκτηση των πρώτων ξένων αγορών: Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Ιαπωνία.

Η Alessanderx SpA του 2000 γεννιέται: η εταιρεία που παράγει 10.000 στρώματα την ημέρα.

Η στρατηγική επέκταση προχωρά στην Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Οι νέες εκθέσεις Magniflex ανοίγουν στη Σιγκαπούρη, την Πράγα, το Μιλάνο και τη Μανίλα

Από το 2010 έως σήμερα:
Ανοίγουν οι εκθεσιακοί χώροι της Μπανγκαλόρ, της Ρώμης, της Μπρατισλάβα, της Οζάκα, της Σαγκάης, του Ριάντ, της Σόφιας, του Πεκίνου, του Ντονγκουάν, της Ακτής Ελεφαντοστού και του Μαϊάμι.

Μαζί με την κυκλοφορία νέων συλλογών, αυξάνει επίσης τη στρατηγική επέκταση σε Ελλάδα, Αλγερία, Πολωνία, πΓΔΜ, Δομινικανή Δημοκρατία, Κολομβία, Σερβία, Τουρκία και Κιργιστάν.

Πραγματοποιείται η έναρξη του MagniSmartech.

Η διανομή φτάνει σε 99 χώρες.

Ανοίγουν οι εκθεσιακοί χώροι και τα γραφεία στο Bönen (Γερμανία) και στο Λονδίνο.

Magniflex σήμερα
Σήμερα η εταιρεία είναι παρούσα παγκοσμίως με περισσότερους από 4000 εμπόρους λιανικής σε 99 διεθνείς αγορές και είναι ο προμηθευτής περισσότερων από 500 μεγάλων ξενοδοχείων. Μια νέα και αποφασιστική διοίκηση συνεχίζει την ανάπτυξη αυτής της μάρκας, κατά μήκος του δρόμου που εντοπίστηκε από τον Πρόεδρο Giuliano Magni, που διαχειρίζεται ένα επιχειρηματικό σύστημα με βαθιές εδαφικές ρίζες και όλο και περισσότερο προσανατολισμένη παγκόσμια επέκταση.

Εκθεσιακοί χώροι

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΤΟΚΙΟ - ΚΥΠΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΠΡΑΓΑ - ΚΙΕΒ - ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΝΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ - ΜΑΙΜΗ ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΡ - ΟΣΑΚΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΜΟΣΧΑ - ΝΑΝΖΙΝΓΚ - ΝΤΟΝΓΚΟΥΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ - ΜΠΙΖΙΝΓΚ ΣΕΝΤΖΕΝ - ΜΠΕΝΤΖΑΝΤ - ΜΠΕΝΤΖΑΝΤ - ΜΠΕΝΤΖΑΝΤ - ΜΠΟΥΝΤΖΑΝΤ ACCRA ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΑΝΤΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟ - PUNTA DEL ESTE - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ - ΤΖΟΓΑΝΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΟΛΗ CAPE

Αριθμοί:

Πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. 

Ένας κατάλογος 170 προϊόντων. 

Παρουσιάζεται σε 99 χώρες. Πάνω από 4000 λιανοπωλητές.

Περισσότεροι από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

10.000 στρώματα που παράγονται κάθε μέρα. 

Παρουσιάζονται σε περισσότερα από 500 ξενοδοχεία

Το “made in Italy” που κάνει τον κόσμο να κοιμάται

Η ευαισθησία στην τεχνική και η ιταλική ιδιοφυΐα δημιουργούν μοναδικά προϊόντα: που κάνουν το "Made in Italy" την εγγύηση στην ποιότητα παγκοσμίως. Σήμερα, η Magniflex θεωρείται ο εκπρόσωπος των υπόλοιπων «made in Italy» στον κόσμο. Οι πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται, γνωρίζουν ότι μπορούν να βρουν απαράμιλλο πάθος και αφοσίωση όταν συναντούν στρώματα Magniflex.

Η ποιότητα των υλικών και των δεξιοτήτων

Το Magniflex είναι συνώνυμο του  εξαιρετικού. Τα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονταν πάντα από την πραγματική προστιθέμενη αξία που προσφέρεται στους πελάτες - την ποιότητα. Αυτό είναι εφικτό επειδή η Magniflex χρησιμοποιεί 100% ιταλικά υλικά και χρησιμοποιεί τις γνώσεις εξειδικευμένων τεχνικών και μάλιστα περισσότερων από 180 επαγγελματιών που εργάζονται δίπλα-δίπλα μοιράζοντας το πάθος και την τεχνογνωσία τους.

Τοσκάνη, η γη της γοητείας

Το Magniflex γεννήθηκε στην Τοσκάνη, μια περιοχή ευλογημένη από τη φύση, όπου η ομορφιά του τοπίου εμπνέει πάντοτε τέχνη και ιδιοφυΐες. Είναι μία πηγή πλούτου που θα μπορούσε να επηρεάσει την ανάπτυξη μόνο με θετικό τρόπο. Διότι, χωρίς αμφιβολία, η ξεκούραση είναι επίσης τέχνη.

Κοιμόμαστε καλύτερα σε έναν καλύτερο κόσμο

Η Magniflex δούλευε πάντα με ανεπτυγμένο το αίσθημα της περιβαλλοντικής ευθύνης. Ολόκληρη η παραγωγή έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη βιωσιμότητα, ενώ η εταιρεία έχει μειώσει τις εκπομπές CO2 χάρη στη χρήση ηλιακών φωτοβολταϊκών πάνελ.

Η συνεχής οικολογική δέσμευση αναγνωρίζεται επίσης μέσω δύο πιστοποιήσεων: OEKO-TEX ® CLASS I, που εγγυάται την απουσία ουσιών που είναι τοξικές και επιβλαβείς για τον άνθρωπο και τη φύση μέσα σε κάθε συστατικό του τελικού προϊόντος. GOTS, που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης που εγγυάται ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη γραμμή της Τοσκάνης είναι κατασκευασμένα από 100% οργανικά υλικά, με τη μέγιστη προστασία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Συσκευασία  σφραγισμένη με κενό: μια επανάσταση της Magniflex

Η συσκευασία κενού, η οποία κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία το 1986, απλώς έκανε επανάσταση στα στρώματα προς όφελος της οικολογίας και της υγείας. Στην πραγματικότητα, η συσκευασία με το σύστημα του κενού εγγυάται την τέλεια συντήρηση των συνθηκών υγιεινής και ποιότητας των στρωμάτων Magniflex.

Επιπλέον, λόγω της εξάλειψης του αέρα, ο όγκος τους έχει μειωθεί κατά 90% και κατά συνέπεια είναι δυνατή η αποστολή 13 στρωμάτων αντί των 3 συσκευασμένων με την παραδοσιακή μέθοδο. Αυτό σημαίνει μικρότερο αριθμό φορτηγών σε κυκλοφορία και συνεπώς σημαντική μείωση των εκπομπών CO2.

Υποστηρίζουμε πάντα την υγιεινή ζωή! 

Η Magniflex έχει προνομιακή σχέση με τον αθλητισμό. Η εταιρεία υπήρξε ήδη χορηγός του Giro d'Italia τη δεκαετία του '80, για να τονίσει τον στενό δεσμό που υπάρχει μεταξύ της ποιότητας της ανάπαυσης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Και ακόμη και σήμερα, το μεγάλο πάθος για τον αθλητισμό καθοδηγεί την εταιρεία στη δέσμευσή της να προωθήσει μια κουλτούρα καλής ξεκούρασης.

Στην πραγματικότητα, με την πάροδο των ετών η Magniflex έχει υποστηρίξει διάφορους παίκτες της ιταλικής εθνικής ομάδας ράγκμπι, όλοι θεωρούνται παραδείγματα απόδοσης και γνησιότητας, προσκαλώντας τους να είναι οι μαρτυρίες της ποιότητας που διασφαλίζει η εταιρεία στα προϊόντα της.

Το 2016 αυτή η φιλοσοφία οδήγησε στη χρήση του θρύλου των ιταλικών και διεθνών αθλημάτων ως το νέο πρόσωπο του Magniflex: Gianluigi Buffon.

Η διετής περίοδος μεταξύ 2017 και 2018 ήταν το σημείο καμπής της συνεργασίας με την ιταλική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία περιελάμβανε την προμήθεια στρωμάτων και μαξιλαριών για το Ομοσπονδιακό Τεχνικό Κέντρο στο Coverciano.

Τα διεθνή αστέρια κοιμούνται σε στρώματα Magniflex

Μεταξύ των ταλαντούχων αθλητών και της Magniflex υπάρχει ένας σύνδεσμος που αποτελεί μέρος μιας μακράς παράδοσης που πηγαίνει από τις ιστορικές χορηγίες στον κόσμο της ποδηλασίας, έως τις πιο πρόσφατες συνεργασίες στον κόσμο του ράγκμπι και τη χορηγία της ιταλικής διεθνούς ομάδας ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός, όπως και η ανάπαυση, είναι ένα πάθος χωρίς σύνορα, στην Ιταλία, στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι 20 χρόνια παρουσίας Magniflex στην Ιαπωνία που οδήγησαν την εταιρεία να δεσμευτεί στα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της χώρας, έτσι ώστε μερικοί από τους πιο διάσημους ιαπωνικούς πρωταθλητές έχουν γίνει σημαντικές μαρτυρίες.