Μαξιλάρι Piumino D'oca
search
  • Μαξιλάρι Piumino D'oca

Piumino D'oca

162,00 €
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Piumino d'oca, της συλλογής Piuma, είναι ένα μαξιλάρι σε κλασικό σχήμα από 80% πούπουλα και 20% μικρά φτερά χήνας, που διατηρεί φυσικά τον αέρα, αποτρέποντας ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Το εξωτερικό του ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι παρέχει μια εξαιρετικά απαλή υποστήριξη για το λαιμό, τους ώμους και το κεφάλι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Piumino d'oca, της συλλογής Piuma, είναι ένα μαξιλάρι σε κλασικό σχήμα από 20% πούπουλα και 80% μικρά φτερά χήνας, που διατηρεί φυσικά τον αέρα, αποτρέποντας ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Το εξωτερικό του ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι παρέχει μια εξαιρετικά απαλή υποστήριξη για το λαιμό, τους ώμους και το κεφάλι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Α. Το 100% οργανικό βαμβακερό κάλυμμα του με τις υγροσκοπικές, αντιστατικές και αναπνεύσιμες ιδιότητες του είναι απαλό στην αφή και άνετο. Ευνοεί αποτελεσματικά την καλή εφίδρωση του δέρματος για να σας προσφέρει μια πραγματικά αναζωογονητική ξεκούραση.

Β. Το εσωτερικό του αποτελείται από 20% φτερά χήνας και 80% πούπουλο. Τα φτερά, χάρη στην υφή τους, η οποία είναι πιο λεπτή και απαλή από τον πούπουλο χήνας, προσφέρουν μέγιστη ελαφρότητα και όγκο για να παρέχουν μια εξαιρετικά απαλή άνεση. Τα δύο υλικά σε συνδυασμό συμβάλλουν στη διατήρηση μεγάλης ποσότητας αέρα στο εσωτερικό και στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σώματος σε σύγκριση με το εξωτερικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ιδανική εφίδρωση του δέρματος.

Υλικά:

100% βαμβάκι: Γνωστό για τις υγροσκοπικές, αναπνεύσιμες και αντιστατικές του ιδιότητες, το βαμβάκι είναι μια μαλακή και άνετη φυτική ίνα. Επιτρέπει τη σωστή αναπνοή στο δέρμα με σκοπό να εξασφαλιστεί μια αναζωογονητική ανάπαυση.

Πούπουλο χήνας: Το πούπουλο χήνας, χάρη στη φυσική του σύσταση, επιτρέπει τη συγκράτηση μεγάλης ποσότητας αέρα στο εσωτερικό του μαξιλαριού. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του μικροκλίματος του σώματος σε σύγκριση με το εξωτερικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αναπνοή στο δέρμα σας.

Φτερό χήνας: Το φτερό χήνας είναι ακόμα πιο απαλό και χάρη στη συνοχή του προσφέρει μέγιστη ελαφρότητα και όγκο για εξαιρετική άνεση. Αξιοσημείωτες λειτουργίες του είναι η εξαιρετική αναπνοή του δέρματος και η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος.

Διαστάσεις: 50 cm X 80 cm

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.

Magniflex
AIMBOT0301GIT

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια
Σκληρότητα
Μαλακό
Σχόλια (0)