Μαξιλάρι Cotton Deluxe Wave
search
  • Μαξιλάρι Cotton Deluxe Wave
  • Μαξιλάρι Cotton Deluxe Wave
  • Μαξιλάρι Cotton Deluxe Wave

Cotton Deluxe Wave

176,00 €
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Cotton Deluxe Wave, της συλλογής Toscana, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με το εργονομικό σχεδιασμό του διπλού κύματος, σχεδιασμένο με Geomemory και ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Το διπλό ύψος του προσφέρει δύο τύπους επιλογών ανάπαυσης και στήριξης για τον αυχένα κα τους ώμους. Η πιστοποίηση GOTS από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης είναι απόδειξη ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι οργανικά και κατασκευάζονται με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Cotton Deluxe Wave, της συλλογής Toscana, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με το εργονομικό σχεδιασμό του διπλού κύματος, σχεδιασμένο με Geomemory και ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Το διπλό ύψος του προσφέρει δύο τύπους επιλογών ανάπαυσης και στήριξης για τον αυχένα κα τους ώμους. Η πιστοποίηση GOTS από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης είναι απόδειξη ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της σειράς είναι οργανικά και κατασκευάζονται με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

A. Το κάλυμμα από οργανικό βαμβάκι είναι δροσερό και απαλό στην αφή και εγγυάται μέγιστη διαπνοή. Αυτό το ύφασμα είναι 100% οργανικό και ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος εξισορροπώντας τον βιορυθμό σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Β. Η θήκη προστατεύει το εσωτερικό στρώμα αυξάνοντας το επίπεδο υγιεινής του μαξιλαριού.

C. Το εσωτερικό του από Geomemory, ένα ανατομικό υλικό που σχηματίζεται από το συνδυασμό Memoform και φυσικών υλικών, προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με εξαιρετική ευκολία και παρέχει ανεξάρτητη στήριξη για το κεφάλι, τους ώμους και το λαιμό.

D. Η τεχνολογία airy του μαξιλαριού εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας, χάρη στις οπές στη μέση.

Υλικά:

Οργανικό βαμβάκι: Το οργανικό βαμβάκι είναι ένα υλικό που είναι πάντα φρέσκο ​​και ευχάριστο στην αφή και εγγυάται μέγιστη διαπνοή. Είναι πιστοποιημένο GOTS, πιστοποίηση που εκδίδεται από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης, που πιστοποιεί τη φυσικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε σχέση με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το κάλυμμα από 100% οργανικά υλικά ενισχύει τις βιολογικές λειτουργίες, εξισορροπώντας τον βιορυθμό κατά τις ώρες του ύπνου.

Geomemory: Το Geomemory είναι ένα ανατομικό υλικό από 100% οργανικά υλικά. Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος με εξαιρετική φυσικότητα και παρέχει ανεξάρτητη στήριξη στο κεφάλι, τους ώμους, τον κορμό, τα χέρια, τη λεκάνη και τα πόδια. Γιατί το σώμα σας είναι μοναδικό και του αξίζει ειδική μεταχείριση.

Διαστάσεις: 60 x 43 x 11/10

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων τους.

GOTS (GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD): Πιστοποιητικό, το οποίο εκδόθηκε από το Institute for Ethical and Environmental Certification, επιβεβαιώνει ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τη σειρά Toscana και τα Yoga Accessories είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από οργανικά υλικά, ενώ εγγυάται τη μέγιστη προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Magniflex
ACOTDE0211GIT

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια
Ύψος (cm)
11
Σκληρότητα
Μαλακό
Υλικό Κατασκευής
Memory Foam (Geomemory)
Σχόλια (1)
grade