Μαξιλάρι Magnigel Deluxe Wave
search
  • Μαξιλάρι Magnigel Deluxe Wave
  • Μαξιλάρι Magnigel Deluxe Wave

Magnigel Deluxe Wave

176,00 €
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Magnigel Deluxe Wave, της συλλογής Magnigel, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με τον εργονομικό ασύμμετρο σχεδιασμό του διπλού κύματος, που υποστηρίζει το λαιμό και χαλαρώνει τους τένοντες. Το εσωτερικό του, από καινοτόμο υλικό Magnigel και ύφασμα Viscose, παρέχουν πάντα μια φρέσκια υποστήριξη. Το κομψό μπλε φινίρισμα του προσθέτει μια πινελιά κατηγορίας στο μαξιλάρι, καθιστώντας το ακόμη πιο εκλεπτυσμένο.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Magnigel Deluxe Wave, της συλλογής Magnigel, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με τον εργονομικό ασύμμετρο σχεδιασμό του διπλού κύματος, που υποστηρίζει το λαιμό και χαλαρώνει τους τένοντες. Το εσωτερικό του, από καινοτόμο υλικό Magnigel και ύφασμα Viscose, παρέχουν πάντα μια φρέσκια υποστήριξη. Το κομψό μπλε φινίρισμα του προσθέτει μια πινελιά κατηγορίας στο μαξιλάρι, καθιστώντας το ακόμη πιο εκλεπτυσμένο.

A. Το κάλυμμα Magnicool είναι δροσερό και θερμορυθμιστικό και έχει εξαιρετική ικανότητα να διαλύει τον ιδρώτα, εξασφαλίζοντας έτσι διαπνοή και ξηρότητα. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Β. Η θήκη προστατεύει το εσωτερικό στρώμα αυξάνοντας το επίπεδο υγιεινής του μαξιλαριού.

C. Το εσωτερικό του από αφρό Magnigel υποστηρίζει απαλά το λαιμό και τους ώμους και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαπνοή. Χάρη στις ιδιότητες του, σταθεροποιεί τη θερμοκρασία του μαξιλαριού για μια πάντα δροσερή και στεγνή ξεκούραση.

Υλικά:

Magnicool: Το αποκλειστικό καινοτόμο και θερμορυθμιστικό ύφασμα Magnicool το οποίο, χάρη στα χιλιάδες μικροσωματίδια πυριτικού υλικού που κατανέμονται μεταξύ των ινών, παρέχει μια άμεση αίσθηση δροσιάς. Είναι ένα δροσερό και απαλό ύφασμα, που διαχέει την υγρασία, ενώ εξασφαλίζει μέγιστη διαπνοή.

Magnigel Foam: Το Magnigel Foam είναι η εξέλιξη του gel πρώτης γενιάς, που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Magniflex μετά από χρόνια έρευνας και ειδικών δοκιμών. Είναι το πιο διαπνέον και εύκαμπτο υλικό αυτή τη στιγμή στον τομέα του ύπνου. Η υψηλή του πυκνότητα το καθιστά εξαιρετικά απαλό και άνετο, εξασφαλίζοντας τέλεια στήριξη για ολόκληρο το σώμα. Ο αφρός Magnigel δίνει στο στρώμα μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν να είστε ξαπλωμένοι σε ένα σύννεφο.

Διαστάσεις: 60 x 43 x 11/10

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων τους.

Magniflex
AMAGNG0511GIT

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια
Ύψος (cm)
11
Σκληρότητα
Μαλακό
Σχόλια (0)