Μαξιλάρι Classico Wave
search
  • Μαξιλάρι Classico Wave
  • Μαξιλάρι Classico Wave
  • Μαξιλάρι Classico Wave

Classico Wave

112,00 €
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Classico Wave, από τη συλλογή Classico, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με εργονομικό σχήμα με ασύμμετρο διπλό κύμα, σχεδιασμένο να στηρίζει το λαιμό και να χαλαρώνει τους τένοντες. Το διπλό ύψος δίνει δυο επιλογές άνεσης. Διαθέτει κάλυμμα από Viscose. Ο πυρήνας από αφρό μνήμης Memoform με τις ειδικές οπές εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα σε κάθε κίνηση και στηρίζει τον λαιμό και τους ώμους για ονειρική ξεκούραση.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Classico Wave, από τη συλλογή Classico, είναι ένα αυχενικό μαξιλάρι με εργονομικό σχήμα με ασύμμετρο διπλό κύμα, σχεδιασμένο να στηρίζει το λαιμό και να χαλαρώνει τους τένοντες. Το διπλό ύψος δίνει δυο επιλογές άνεσης. Διαθέτει κάλυμμα από Viscose. Ο πυρήνας από αφρό μνήμης Memoform με τις ειδικές οπές εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα σε κάθε κίνηση και στηρίζει τον λαιμό και τους ώμους για ονειρική ξεκούραση.

A. Το κάλυμμα από Viscose είναι μαλακό και κάνει το μαξιλάρι απαλό και μεταξένιο στην αφή. Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαλύει τον ιδρώτα, εξασφαλίζοντας έτσι ξηρότητα και διαπνοή. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στους 30 βαθμούς.

B. Η θήκη προστατεύει το εσωτερικό στρώμα αυξάνοντας το επίπεδο υγιεινής του μαξιλαριού. Επιπλέον, αφαιρείται και πλένεται στους 30 βαθμούς.

C. Το εσωτερικό του από αφρό μνήμης Memoform έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του λαιμού, του κεφαλιού και των ώμων, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης σας.

D. Ο σχεδιασμός airy εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας χάρη στις οπές στο υλικό.

Υλικά:

Viscose: Προερχόμενη από κυτταρίνη, η βισκόζη είναι μια μαλακή ίνα υψηλής τεχνολογίας με μεταξένια υφή. Έχει εξαιρετική ικανότητα να διαλύει την υγρασία, ενθαρρύνοντας την εφίδρωση των στρωμάτων και των μαξιλαριών.

Memoform: Το Memoform είναι το πιο ανατομικό από όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των στρωμάτων και έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο κατασκευής. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας, ενώ ένα άτομο κοιμάται, και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.

Διαστάσεις: 60 x 43 x 11/10
Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:
100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων τους.

Magniflex
AMEMCL0111IT0

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια
Ύψος (cm)
11
Σκληρότητα
Μέτριο
Υλικό Κατασκευής
Memory Foam (Memoform)
Σχόλια (1)
grade