• -30%
  • Χωρίς απόθεμα
Μαξιλάρι Superiore Deluxe Comfort
search
  • Μαξιλάρι Superiore Deluxe Comfort
  • Μαξιλάρι Superiore Deluxe Comfort
  • Μαξιλάρι Superiore Deluxe Comfort

Superiore Deluxe Comfort

161,00 €
112,70 € Έκπτωση 30%

Το Superiore Deluxe Comfort της συλλογής Superiore, είναι ένα μαξιλάρι με ένα σχήμα ειδικά σχεδιασμένο από Ορθοπεδικούς, που προσφέρει ανατομική στήριξη στον αυχένα. Το κάλυμμα Outlast® εξασφαλίζει δροσερό και ξηρό μικροκλίμα.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Magniflex εδώ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Το Superiore Deluxe Comfort της συλλογής Superiore, είναι ένα μαξιλάρι με ένα σχήμα ειδικά σχεδιασμένο από Ορθοπεδικούς, που προσφέρει ανατομική στήριξη στον αυχένα. Το κάλυμμα Outlast® εξασφαλίζει δροσερό και ξηρό μικροκλίμα.

Α. Το θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast® δημιουργεί τέλειο μικροκλίμα καθ'  όλη τη διάρκεια της νύχτας. Όταν η θερμοκρασία του σώματός σας αυξάνεται κατά τον ύπνο, η περίσσεια θερμότητα απορροφάται και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το όριο τήξης, οι φυσαλίδες στερεοποιούνται ξανά και απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη θερμότητα. Περιλαμβάνει και περιμετρική φάσα 3D. Επιπλέον, αφαιρείται και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Β. Η εσωτερική θήκη προστατεύει το εσωτερικό του μαξιλαριού και αυξάνει το επίπεδο της υγιεινής.

C. Το εσωτερικό του από Memoform έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του λαιμού, του κεφαλιού και των ώμων, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας ενώ ξεκουράζεστε.

D. Η τεχνολογία airy του μαξιλαριού εξασφαλίζει τέλεια αναπνοή και βέλτιστη διασπορά υγρασίας και θερμότητας, χάρη στις οπές στη μέση.

Υλικά:

Outlast: Το OUTLAST® είναι ένα θερμορυθμιστικό ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για στις διαστημικές στολές των αστροναυτών. Η τεχνολογία που περικλείεται στο εσωτερικό χρησιμοποιεί υλικά αλλαγής φάσης. Δηλαδή στο εσωτερικό του υπάρχουν εκατομμύρια σφαίρες φτιαγμένες με ειδικό κερί που λιώνει σε θερμοκρασία 36 βαθμών. Μόλις η θερμοκρασία του σώματος αρχίζει να αυξάνεται, η τεχνολογία μπαίνει σε δράση, απορροφώντας την περίσσεια θερμότητα. Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι μπάλες μέσα στο υλικό αρχίζουν να στερεοποιούνται και απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη θερμότητα. Έτσι, η ιδανική θερμοκρασία παραμένει σταθερή και αυξάνει την κανονικότητα του ύπνου σας.

Memoform: Το Memoform είναι το πιο ανατομικό από όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των στρωμάτων και έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο κατασκευής. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας, ενώ ένα άτομο κοιμάται, και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.

Διαστάσεις: 52cm x 32cm x 5/10 cm

Εγγύηση: 3 Χρόνια

Πιστοποιήσεις:

100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία. 

OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων τους.

Magniflex
AMEMDE0410GIT

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
3 Χρόνια
Ύψος (cm)
10
Σκληρότητα
Μέτριο
Υλικό Κατασκευής
Memory Foam (Memoform)
Σχόλια (0)